Het idee

“Ik dacht: dat kan anders”

Mijn naam is Witte Verkerk. Als jarenlang AF-erkend schilder begon ik de klassieke inzetvaatjes als wegwerpproduct te duur te vinden. Ik dacht: dat kan anders, en zeker eenvoudiger en goedkoper. Ik vond het rolvaatje uit.

Niet alleen als professioneel schilder, maar ook als huis- tuin en keukenschilder wordt  het klassieke inzetvaatje en rolrooster  voor vele toepassingen gebruikt. En voor allerlei soorten verven. Grondverf, primer, hoogglans, zijdeglans, watergedragen verf, enzovoorts. Fabrikanten als Sikkens hebben hun assortiment de laatste jaren behoorlijk veranderd. Er wordt veel gerold met bijvoorbeeld Anzo 10cm viltrollers. Vooral de watergedragen verf wordt veel afgewerkt met kwasten en rollers.

Maar waar verffabrikanten verder innoveerden, bleef ik de werkwijze met de huidige inzetvaatjes onhandig vinden. En vond ik de vaatjes voor een wegwerpproduct te duur. Ik ben zelf aan het innoveren geslagen.

Zo werd het 2 liter rolvaatje geboren. Het rolvaatje heeft een rolvlak waardoor er geen los verfrooster meer nodig is. Dat betekent rollen en kwasten uit één inzetvaatje.

Het rolvaatje is van gerecycled folie gemaakt. Daarnaast zijn er – omdat het rolvlak geintegreerd is in het vaatje – minder grondstoffen nodig. En dat is niet alleen goed is voor het milieu, ook voor uw portemonnee! Win-win!

Denk jij ook dat het anders kan? Bestel je eigen rolvaatjes!